Usanita

USTAZAH SHARIFAH KHASIF KETUAI MAJLIS BACAAN DOA DI BUTIK AMBER

SELASA lalu (21 Jun 2022) berlangsung majlis bacaan doa di butik Amber yang diketuai oleh juara Majlis Tilawah Al-Quran Peringkat Antarabangsa 2009, Sharifah Khasif Fadzillah Syed Mohd Badiuzzaman Al-Yahya bersama Ketua Pegawai Eksekutif Usanita Sdn Bhd, Datin Adzliana Prof Dato Sri Dr Hasan.

Majlis kecil yang amat bermakna itu turut dihadiri teman-teman rapat Datin Adzliana serta kakitangan Usanita Sdn Bhd dan Amber. Tiada gimik khas, tetapi majlis ringkas itu cukup membawa 1001 pengertian buat semua.

“Sudah lama saya tidak ketemu Ustazah Sharifah Khasif dan majlis ini antara asbab yang mempertemukan kami. Malah majlis ini juga mempereratkan lagi ukhuwah antara hadirin sambil memperkenalkan Amber kepada mereka.

“Saya amat bersyukur dengan persekitaran positif begini dan insya-Allah saya akan aturkan lagi majlis-majlis seperti ini di masa akan datang,” kata Datin Adzliana.

Manakala Ustazah Sharifah Khasif yang juga aktif sebagai pendakwah, penyanyi dan pengacara melahirkan rasa bangga dengan kejayaan demi kejayaan yang dicapai oleh Datin Adzliana.

“Saya suka melihat wanita yang berjaya seperti Datin Adzliana. Kejayaannya bukan untuk diri sendiri, malah apa yang dilakukannya termasuk pembukaan butik Amber telah membuka pintu rezeki untuk orang lain khasnya pekerja-pekerjanya.

“Saya tertarik dengan koleksi Amber, sangat lain daripada kebanyakan butik saya lihat sebelum ini. Tahniah Datin Adzliana, saya doakan agar beliau berjaya di dunia dan akhirat,” kata Ustazah Sharifah Khasif.

Butik Amber kini beroperasi di Lot G-77, Wangsa Walk, Wangsa Maju, Kuala Lumpur.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *